torsdag 21 maj 2015

28 dagar.


Njut av tiden, den går så snabbt är ett råd jag fått fler än en gång och jo, det stämmer faktiskt. Idag blir den här herremannen fyra veckor gammal. Samtidigt som jag inte vet vad vi gjort av de dagarna så känns det också ganska skönt att han blir äldre. Lite mer vaken och lite mindre skör för varje dag som går. För växer, det gör han, i alla fall på bredden. Än så länge en typ som verkar nöjd med det mesta i livet så länge han får mat i samma sekund som han känner sig hungrig. Mogen för sin ålder, tyckte de från rådgivningen.



Han gillar att sova i vagnen så det blir någon runda varje dag. Ibland i skogen och ibland i stan. Än så länge verkar han gilla affärer och caféer vilket är himla tacksamt för min del. Och vagnen? Jag älskar den fortfarande.


Helt opartiskt världens bästa bebis.

Och kanske ni kommer ihåg min besvikelse över mammalådan? Jag följde tipset om mammalådsloppis (fint uttryck) på facebook och hittade en blivande mamma som gärna ville byta åkpåse med mig. Aporna for till Esbo och i stället fick vi årets modell. Suveränt.



1 kommentar: