onsdag 29 februari 2012

dagens bomb.


Jahapp, så varför har jag lagt upp en bild på en hall?  Kanske är det för det där fina golvet eller  för att glasdörren som leder in i vardagsrummet är perfekt. Kanske är det för att den är ett exempel på ett svårmöblerat utrymme. Ni ser, långsmal med fem dörröppningar eller så är det för att hon gillar listerna. Hon har ju liksom en thing för golvlister. Men vet ni, jag har lagt upp en bild på en hall för att det är inte vilken hall som helst. Den är nämligen vår. För några veckor sedan gick vi på en visning, föll pladask och la ett bud. Sedan dess har vi väntat  och väntat och hoppats (och googlat tapeter och taklampor) och nu är det klart. Vi har köpt oss en lägenhet.

10 kommentarer:

  1. Jippi! Gud va roligt, och gud så gammal man känner sig då ens kompisar köper lägenheter. Grattis, eller va säger man? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jisses! Ja tror vi mogna 10 år på direkten :D

      Radera
  2. Alltså hallen e redan snygg.. Hur månne ser inte resten av lägenheten ut då!? Grattis till köpet föresten, inte varje dag man köper något sånt som en lägenhet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nej det känns nog lite skrämmande att köpa något så dyrt, men ändå mer lönsamt än att betala den hyra vi har nu. Jag ser så fram emot att flytta :P

      Radera
  3. Congratulations till lägenheten! :) Men man vill ju se mera än hallen.. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. taack! Joo det kommer nog mera bilder! Nu funderar vi på olika köksöar så att din bror kan få en ritning :)

      Radera
  4. Wow! Vad fint det ser ut! Grattis :) Ja-a vännerna investerar och köper lägenheter och själv bor man i kollektiv.. var gick det snett??:D hahah nånää :D

    SvaraRadera
  5. Oj vad kul :) Grattis! Och den där hallen ser supermysigt ut!

    SvaraRadera
  6. Va kul!! Grattis, å var nånstan i vasa bor denna hall?

    SvaraRadera
  7. oj va roligt å vuxet, grattis till lägenheten! :)

    SvaraRadera