söndag 11 mars 2012

open snapsbar.

Vet ni vad. Jag kunde inte hålla mig längre. Jag har börjat flyttpacka. Jag menar, vi flyttar ju ändå om lite på en månad, och det är ju bra att vara ute i tid, visst?
Några större saker handlar det ändå inte om, mest handdukar och lakan och sånt som ändå finns i mängder i skåpen. Och ja, snapsglas. Jag räknade dem till femtiofyra stycken. 54! Vi skulle ju kunna öppna en krog.

En liten del av utbudet, någon som behöver glas?


den första lådan! 


4 kommentarer:

  1. Det är riktigt prima att börja en månad på förhand me packase, säger jag av egen erfarenhet :D Då flyttdagen var inne trodde jag att allt var packat,men det fanns ändå femtioelva glömda saker kvar som fick panikpackas ..

    SvaraRadera
  2. Jo men jag tror e blir så hur organiserad man än e :D i slutändan har man ändå alltid nån låda med typ schampo, ett par skor, en blomma å en kastrull, såde lite alltiallo-packning!

    SvaraRadera
  3. jag har typ inga snapsglas :) brukar använda papperssnaps glas men om man har för stark sprit så blottnar dom åpp. en gång fick vi dricka massor med tequila i racer fart ertersom vi märkte att vi hällt upp massor med shots men ingen villa he och "glasen" gav vika :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, jag kan spara några åt dig då! på fastlaskiainen drack vi minttu ur dricksglas hos robin, ingen vidare bra idé det heller..

      Radera